Noutăţi

23/09/2011

Tabita Tour a achiziţionat recent trei autocare

           Pe fondul creșterii numărului de clienți şi pentru a răspunde cererii crescute survenite din partea clienţilor săi, Tabita Tour a achiziţionat recent trei autocare germane cu o capacitate de peste 50 de locuri fiecare, investiţia totală ridicându-se la 350.000 de euro. Noile maşini sunt destinate transportului internaţional.

            Tabita Tour este o compania specializată pe transportul de persoane intern şi internaţional, având 34 de agenţii proprii la nivel naţional şi 20 în Spania, şi colaborând cu peste 200 de agenţii revânzătoare. Pe lângă transportul de persoane, compania oferă posibilitatea închirierii de autocare şi servicii de transport de autoturisme şi de coletărie în Spania, Italia şi România. Tabita Tour este parte a grupului bistriţean Filadelfia, care a încheiat primele şase luni ale anului în curs cu o cifră de afaceri de 17.129.272 de lei, în creştere cu aproape 13% faţă de aceeaşi perioadă din 2010.

          Filadelfia Group este un grup bistriţean de firme cu activităţi în diverse domenii: transport rutier de persoane, intern şi internaţional (Tabita Tour), turism (Filadelfia Turism), asigurări (DirektAsig Filadefia Broker de Asigurare), transport de marfă (Filadelfia Marfă) şi construcţii (Filadelfia Construcţii).

← Înapoi la lista de noutăţi