Filadelfia Turism

Filadelfia Turism s-a născut din pasiunea pentru vacanțele la superlativ, acelea care îți lasă amintiri de neuitat și care te ajută să reziști, pe baricade, tot restul anului. 

Viziunea noastră este să devenim un nume important în domeniul turismului, oferindu-le clienților noștri soluții complete și stabilind cu ei parteneriate pe termen lung.

Misiunea noastră este să satisfacem cerințele clienților noștri: le ascultăm dorințele și le oferim soluțiile potrivite în condiții de maximă seriozitate și responsabilitate. Ținem cont de observațiile și sesizărilor clienților noștri și pe baza lor urmărim să ne îmbunătățim în permanență performanțele și calitatea serviciilor oferite. Asigurăm toate resursele necesare, inclusiv instruirea și pregătirea continuă a personalului, în vederea dezvoltării competențelor profesionale și a abilității de a oferi servicii de cea mai bună calitate.

Valorile după care ne ghidăm sunt următoarele:

- Disciplina
- Amabilitatea
- Imaginea (curățenie)
- Alinierea (interes)
- Asumarea (seriozitate)
- Performanța (perseverență, consecvență)
- Obiective aliniate (scop comun)
- Profit

Din vara anului 2006, clienții Filadelfia Turism pot alege pachete turistice pentru destinații diverse din România și din străinătate: sejururi, circuite, excursii.

Destinațiile pe care le propunem în fiecare sezon se adresează tuturor: iubitori de munte sau de mare, persoane care preferă distracția, familii cu copii, care caută liniște, confort și lux, amatori de sporturi, iubitori de cultură ori istorie. Clienții noștri au posibilitatea să-și aleagă destinația unei vacanțe de neuitat indiferent de vârstă sau de bugetul alocat.

Agențiile Filadelfia Turism oferă o gamă variată de servicii:

- bilete de avion;
- cazare în țară și în străinătate;
- circuite turistice;
- vacanțe exotice și croaziere;
- programe de week-end;
- transfer la și de la aeroport;
- asigurări de călătorie;
- consiliere turistică.

Vara 2011 aduce o serie de oferte preţioase în meniul Filadelfia Turism, pentru că experienţa noastră în reţete turistice se îmbogăţeşte vizibil în fiecare an, la fel şi plăcerea noastră de a participa la îndeplinirea dorinţelor şi mai exact, la transformarea visului tău în posibilitate. Apropie-te cu încredere de agenţia noastră, prin filialele Filadelfia Turism deschise în majoritatea oraşelor din ţară sau prin www.filadelfiaturism.ro unde am optimizat accesul spre orice destinaţie, ca să te bucuri de lejeritatea de a fi tu oriunde. 

Îndemnul nostru, înainte de a porni în vacanţa de vară, este pur şi simplu: "INSPIRĂ ca să fii inspirat, ZBOARĂ pentru că e posibil, PLUTEŞTE pentru că ţi se poartă de grijă!" Ioan Sighiartău, director general Filadelfia Group.

Pentru vacanța perfectă apelează cu încredere la specialiştii noştri în turism, care îți vor oferi soluțiile cele mai potrivite pentru tine! Ne puteți găsi cu un simplu click.