Filadelfia Marfă

Filadelfia Marfă face parte din grupul Filadelfia Group şi a fost înfiinţată în anul 2002, pentru a veni în sprijinul clienților care doreau să transporte marfă de dimensiuni mici, medii sau mari.

Filadelfia Marfă şi-a început activitatea cu 3 camioane de 22 de tone, marca VOLVO. Profesionalismul și promptitudinea livrărilor au convins de la început partenerii, iar parcul auto a început să crească, pentru a face față creșterii constante a cererii din partea clienților. Vă prezentăm câteva date actuale ale parcului nostru auto:

- 23 de camioane: 10 camioane EURO 3 și 13 camioane EURO 5;

- 5 camioane dotate cu prelate MEGA (13,6 m lungime , 2,55 m lăţime şi 3 m înălţime) și 16 camioane dotate cu prelată normală (13,6 m lungime, 2,50 m lăţime, 2,80 m înălţime);

- Capacitate de transport: 22 de tone;

- Volum de transport: între 94 și 104 mc;

- Toate camioanele sunt asigurate CASCO;

- Marfa transportată este asigurată minimum la 100.000 de euro;

- 1.500 de încărcări efectuate anual;

- Destinații: ţările comunitare ale Uniunii Europene, printre care Franţa, Germania, Portugalia, Italia și Spania.

Filosofia de operare a Filadelfia Marfă este îndreptată spre clienți. Putem oferi în orice moment informații despre locația mărfii și momentul în care va ajunge la destinație. Pentru a ne asigura că transporturile decurg fără probleme, suntem în contact permanent cu șoferii camioanelor prin intermediul sistemelor de monitorizare prin satelit.

Calitatea serviciilor oferite este de primă importanță pentru noi. Pentru a ne asigura clienții de acest lucru, deținem certificatul de management al calității ISO 9001 TUV Germania.

În plus, ne alegem partenerii cu grijă şi responsabilitate, urmând criteriile stabilite în managementul calităţii:

• selecţia potrivită a partenerilor de transport de talie mică şi medie;

• integrarea siguranţei, a sănătăţii şi a mediului în sistemul nostru de management al calităţii;

• oferirea de suport personal partenerilor de transport;

• îndrumarea şi instruirea şoferilor; controlul continuu al calităţii şi verificarea la faţa locului.

 

Serviciile Filadelfia Marfă

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, oferim mai multe tipuri de transport, grupate în trei categorii: transport de mărfuri generale, transport agabaritic și transport de utilaje și instalații. În continuare vă prezentăm succint caracteristicile fiecărei categorii.

1. Transport de mărfuri generale

Transportul standard reprezintă cel mai des întâlnit serviciu de transport internațional și intern de mărfuri generale, vizând mărfurile care nu necesită condiții speciale de transport.

Variante adaptate fiecărui client

Oferim o serie de variante de transport rutier de marfă, adaptate nevoilor clienților noștri: transport internațional, transport intern, transport complet și grupaje de marfă. Pentru a face alegerea potrivită nevoilor dumneavoastră, vă invităm să vă alegeți una dintre variantele de mai jos:

- Transport internațional de marfă

Se adresează clienților care fac import sau export de marfă. Dacă faceți parte din această categorie, Filadelfia Marfă vă pune la dispoziție camioane adaptate nevoilor dumneavoastră și care vor merge direct la locul de încărcare pe care îl indicați, oriunde în România sau Europa. E bine de știut că organizăm transport internațional de marfă pe tot teritoriul Europei – în spațiul intracomunitar. Oferim tarife de transport marfă competitive pentru export și import în și din țări precum Portugalia, Spania, Franţa, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elveţia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia. Transporturile se execută în baza convenţiilor internaţionale CMR / TIR.

- Transport intern de marfă

Se adresează clienților care au marfă ce trebuie transportată în țară. Dacă faceți parte din această categorie, vă informăm că oferim servicii de transport de marfă pe rute interne pe tot teritoriul României. Putem acoperi, în limita posibilităților de moment, întregul teritoriu național, iar tarifarea serviciilor de transport se va face pe un singur sens. Oferim tarife de transport de marfă competitive pe rute şi destinaţii din şi către toate judeţele României: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea.

- Transport complet de marfă

În cazul în care aveţi nevoie de transport internaţional dedicat de mărfuri din România către destinaţii diverse din Europa sau din afara Europei ori la import din Europa către România, vă punem la dispoziţie camioane de marfă de diverse capacităţi şi carosări pentru mărfuri generale. Camioanele noastre vor prelua marfa dumneavoastră în deplină siguranță și cu un termen de livrare cât mai scurt.

Avantajul unui transport complet faţă de transportul la grupaj constă în timpul mai scurt de livrare. Camionul va efectua o cursă dedicată pentru dumneavoastră şi va livra marfa direct, în deplină siguranţă de la punctul de încărcare până la punctul de descărcare indicate de dumneavoastră.

Oferim tarife competitive de transport de marfă atât pentru export și import, cât și pe rute și destinații românești.

- Grupaje de marfă

Acest serviciu se adresează clienților care au de efectuat transporturi internaționale de marfă de capacități mai mici decât un întreg camion. Pentru rapiditate și eficiență, grupajul se realizează direct pe camioane. Avantajele acestei metode față de grupajul clasic în centre logistice sunt următoarele: - termene mai scurte de livrare; - număr mai redus de manipulări (încărcări/ descărcări); - eficiență ridicată a costurilor. Spre deosebire de transportul complet, cel la grupaj vă oferă posibilitatea să transportați și partide mai mici de marfă, de la cantități mai mici de un palet (cutii, baloți, colete etc.) până la cantități care să ocupe 80 – 90% din volumul unui camion. Avantajul principal al acestui tip de transport este costul redus: chiar dacă termenul de livrare este puțin mai mare decât în cazul transportului complet, deoarece marfa se încarcă și se descară din/în mai multe locații, varianta vă poate avantaja datorită prețului mic.

Oferim tarife competitive de transport de marfă atât pentru export și import, cât și pe rute și destinații românești.

2. Transport agabaritic

Dacă aveţi de transportat mărfuri, utilaje sau diverse alte obiecte ori bunuri de dimensiuni care depăşesc greutatea şi/sau una din dimensiunile (lungime, lăţime sau înălţime) standard autorizate pentru traficul rutier putem organiza pentru dumneavoastră transport agabaritic.

Oferim soluţii şi tarife avantajoase de transport agabaritic atât la import către România, cât şi la export din România. Apelând la serviciile noastre de transport agabaritic, veţi beneficia de trailere auto specializate pentru transportul de mărfuri cu greutăţi mari şi foarte mari şi/sau dimensiuni peste limitele normale. În plus, vom studia rutele pentru a obține un traseu optim.

Dacă dimensiunile şi greutăţile mărfurilor ce se doresc a fi transportate permit acest lucru, vom încerca să vă oferim transport agabaritic în limitele admise de infrastructura de transport europeană cu camioane standard, dar fără prelată (platforme - open tir 13,60 m lungime şi 20 tone capacitate) pentru a nu apela la trailere speciale.

3. Transport de utilaje și instalații

Vă stăm la dispoziție cu experiența noastră pentru transport intern sau internațional de utilaje diverse, instalații și confecții industriale cu dimensiuni și/sau greutăți atipice. Serviciile noastre includ:

- transportul construcțiilor metalice și al structurilor metalice de diverse dimensiuni;

- transportul utialjelor folosite în construcții sau în lucrări: buldozere, excavatoare, buldoexcavatoare, macarale, stivuitoare și alte utilaje.

 

În cel mai scurt timp vă putem trimite o ofertă personalizată! Așteptăm cererea dumneavoastră.