Filadelfia Direktasig

Grupul bistrițean Filadelfia, nume recunoscut pe piața transportului de persoane și marfă, intră în domeniul asigurărilor, prin crearea DirektAsig – broker de asigurări. Noua companie oferă asigurări generale, non-life, asigurări auto: Casco, RCA, asigurări de clădiri și bunuri aparținând persoanelor fizice și juridice, asigurări pentru călătoria în străinătate, răspunderi civile generale și profesionale, asigurări agricole și animale, precum și alte tipuri de asigurări.

„Prin acest nou serviciu dorim în primul rând să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri fideli, de aceea am și ales să dezvoltăm nuclee de vânzare în toate agențiile noastre de turism Tabita Tour și Filadelfia Turism, deja cunoscute publicului. Firește, ne adresăm în egală măsură tuturor celorcare doresc o asigurare. Am primit autorizația de asigurator la sfârșitul anului trecut și până în prezent am încheiat deja numeroase contracte de colaborare cu majoritatea asiguratorilor importanți de pe piața românească”, a declarat Ioan Sighiartău, director general Filadelfia Group.

DirektAsig are ca obiectiv pentru anul în curs realizarea unei cifre de afaceri de aproximativ 7 milioane de lei (1,65 milioane de euro) și a unui profit de circa 212.500 de lei (50.000 de euro), accentul fiind pus pe investiții.

Mai multe detalii gasiti pe www.direktasig.ro.